7 Липня 2020
Новини

Коронавірус у Луцьку: в міжміському транспорті ігнорують карантин

Коронавірус у Луцьку: в міжміському транспорті ігнорують карантин

Контролюючі органи щоденно проводять перевірки тролейбусів та автобусів, які курсують територією Луцька, на дотримання правил карантину.

Про це йдеться на сайті мерії Луцька.

Деякі водії та пасажири міжміського громадського транспорту ігнорують вимоги перевезень в умовах карантину.

І якщо у міському транспорті ситуація здебільшого контрольована, то у міжміських автобусах найчастіше мають місце грубі порушення вимог карантину, як з боку пасажирів, так і з боку водіїв.

"На міжміські перевезення, що пролягають через Луцьк, необхідно звернути найбільшу увагу, адже неодноразово у соцмережах з’являються повідомлення про те, що пасажири та водії приміських автобусів ігнорують використання масок. Окрім цього, найчастіше у таких автобусах значно перевищена дозволена кількість пасажирів. Це неприпустимо, адже наслідком такої безвідповідальної поведінки може стати черговий спалах захворюваності на коронавірус у Луцьку”, - наголосив в.о. мера Григорій Пустовіт під час засідання комісії ТЕБ та НС.

Як зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, у Луцьку станом на 7 липня зафіксували 569 випадків захворювання на коронавірус, в тому числі 13 - летальних. За минулу добу додалося 5 нових випадків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, карантин, Надзвичайні події, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали