3 Липня 2020
Новини

На яких станціях київського метро запустили 4G

На яких станціях київського метро запустили 4G

У Києві з 3 липня запрацює зв’язок 4G на 9 станціях метро.

Про це інформує пресслужба мера Києва Віталія Кличка.

"Сьогодні ми разом з операторами мобільного ринку України презентуємо запуск 4G зв’язку на 8 станціях київського метро. Як ви знаєте, на станції "Академмістечко" система вже функціонує і гарно себе зарекомендувала", - зазначив Кличко.

За його словами, з 3 липня зв’язок 4G працює на 9 станціях київського метро – "Академмістечко", "Житомирська", "Святошин", "Героїв Дніпра", "Мінська", "Оболонь", "Сирець", "Дорогожичі" та "Лук’янівська".

Кличко додав, що розвиток мережі 4G став можливим завдяки раніше укладеному договору між КП "Київський метрополітен" та операторами, за яким останні отримали право на модернізацію частини обладнання у підземці.

Мер зазначив, що цей проект "непростий і тривалий, оскільки в процесі задіяні великі гравці ринку, підрядник і держустанови", але вже зараз можна говорити "про суттєвий прогрес у розвитку інфраструктури зв’язку в київській підземці".

Нагадаємо, у лютому в Київській міськадміністрації повідомляли, що швидкісний інтернет 4G у київському метро має з'явитись навесні, але тільки на 8 станціях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, метро, інтернет
В тему