1 Липня 2020
Новини

Уряд готується до другої хвилі COVID-19

Уряд готується до другої хвилі COVID-19

Кабінет міністрів готується до другої хвилі COVID-19.

Про це йшлося 1 липня на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу під головуванням президента Володимира Зеленського, повідомляє ОП.

"Показник захворюваності на COVID-19 в Україні зріс і нині становить 58 осіб на 100 тисяч населення. Однак задіяння апаратів ШВЛ досить низьке – всього 6,5%", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою, Володимир Зеленський наголосив, що наразі в Україні на понад 10% знизився рівень захворюваності на COVID-19 серед медиків.

"У нас доволі непоганий догляд за хворими. Адже й рівень задіяння ШВЛів, і рівень смертності досить низький. Ми також стали краще захищати медичних працівників. Якщо в середині квітня серед захворілих медики становили п’яту частину, то наразі їх 9,5%. Будь-який хворий має отримати всю необхідну допомогу, але медиків треба захищати найбільше, адже вони – на передовій", – сказав президент.

Зазначається, що на нараді Національна поліція також доповіла, що за останню добу вручила 484 протоколи громадським закладам, таким як ресторани, нічні клуби тощо, де зафіксовано порушення карантину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кабінет міністрів, Україна, коронавірус, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали