1 Липня 2020
Новини

Як молодь у Луцьку відзначала «професійне свято»

Як молодь у Луцьку відзначала «професійне свято»

У Луцьку Молодіжний центр "YouthСфера" організував онлайн-гутірку, вуличний квест та пізнавально-творчу вечірку.

Захід приурочили до Дня молоді. Про це повідомляють організатори заходу.

«Всі ці заходи, які відбулися з 24 по 26 червня, були реалізовані в рамках нашої ініціативи «Молодь дій!». Її мета – сприяти розвитку та активному дозвіллю місцевої молоді», - зазначає керівниця Молодіжного  Центру "YouthСфера" Яна Романюк.

Почалося все із віртуальних посиденьок з стипендіаткою програми академічних обмінів імені Фулбрайта  Тетяною Кідрук. Усі, хто долучився до розмови, змогли більше дізнатися про саму програму обмінів; особливості навчання та життя у США; ставлення американців до українців, тощо.

Водночас, не он-лайн форматом єдиним! Любителі прогулянок Луцьком та активного відпочинку змогли весело та корисно провести час завдяки квесту «YouthСфера».

Учасники заходу розгадували загадки і ребуси, шукали коди у різних міських локаціях, виконували цікаві завдання і вкотре переконалися, що «Луцьк – приємне відкриття».

Смачною вишенькою на торті подій ініціативи «Молодь дій!» була пізнавально-творча вечірка «Літо на вулиці», яка відбулася у креативному просторі «Озерний вітер». Гутірка віце-президента з внутрішнього розвитку Федерації дебатів України  Антона Євтушка; поетичні читання від Катерини Рубан, Юлії Фінковської та Дмитра Безвербного; музичний виступ Арсена Горбача та Ані Негодюк  наповнили вечір п’ятниці неймовірною атмосферою для усіх, хто відвідав цей захід.

Усі вищезгадані події відбувалися з дотримання карантинних вимог. Зокрема, обов’язковим дрес-кодом усіх заходів наживо була захисна маска, а кількість відвідувачів була обмежена.

«Якщо сказати чесно, то наша команда трохи втомлена, але щаслива. Організація таких подій хоч і забирає чимало сил, але надихає далі креативити та організовувати щось пізнавальне та цікавеньке для волинської молоді», – ділиться своїми враженнями Яна Романюк.

Зауважимо, що крім Луцька, до ініціативи «Молодь дій!» також приєдналися й інші волинські міста. І якщо у Володимирі-Волинському та Рожищах заплановані заходи вже відбулися (онлайн-марафон «ЛАЙКНИ», живі мінілекції на відкритому просторі, неформальна зустріч з головою Рожищенської райдержадміністрації), то на ковельську молодь ще чекає цікава подія.

Зокрема, у п’ятницю, 3 липня, о 21.00 тут відбудеться квест «Дорогами Ковеля». Старт – парк імені Тараса Шевченка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, свято
В тему