28 Червня 2020
Новини

Поліцейського оштрафували за порушення умов карантину

Поліцейського оштрафували за порушення умов карантину

У Запорізькій області поліцейського притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення умов карантину. Публікацію щодо порушення правоохоронцем правил карантину було виявлено під час моніторингу засобів інформації.

Про це у неділю, 28 червня, повідомляє пресслужба Національної поліції України.

"Встановлено, що 19 червня, співробітник Мелітопольського відділу, старший лейтенант поліції, перебував в одному з супермаркетів міста без засобів індивідуального захисту. Факт правопорушення зафіксували небайдужі громадяни на відео", - йдеться в повідомлені.

Після виявлення публікації було призначено службове розслідування.

За результатами зібраних матеріалів, уповноваженою особою, відповідно до ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ухвалено рішення про притягнення поліцейського до адміністративної відповідальності згідно зі статтею 44-3 (Порушення правил карантину щодо людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що у Чернівецькій області суд звільнив від покарання власницю місцевого кавового кіоску, яку оштрафували на 34 тис. грн за порушення карантину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, карантин, запоріжжя, Україна
В тему

Останні матеріали