28 Червня 2020
Новини

Новий спалах: Китай повернув суворий карантин

Новий спалах: Китай повернув суворий карантин

Влада Китаю вирішила повернути жорстокі карантинні обмеження у передмістя Пекіна. Нещодавно там зафіксували новий спалах коронавірусу.

Мовиться про повіт Аньсинь, де мешкає пів мільйона людей, - про це повідомляє AFP.

Повіт Аньсинь розташований за 150 кілометрів від Пекіна. Там COVID-19 виявили у 12 людей. Крім того, саме з Аньсиня постачали воду до пекінського ринку "Сіньфаді", звідки коронавірус поширився у китайській столиці.

Що передбачає посилення карантину

  1. Заборона виходу з дому без нагальної потреби.
  2. Виходити може один представник кожної сім’ї.
  3. Частково обмежили виїзд.

За минулу добу у столиці Китаю виявили лише 14 випадків COVID-19. А після початку спалаху, що почався із середини червня, на коронавірус захворіли 311 людей.

13 червня у районі Фентай у Пекіні ввели режим воєнного часу після того, як на ринку "Сіньфаді" виявили спалах коронавірусу. Там COVID-19 підтвердили у двох чоловіків, які працювали у м'ясному відділі.

Після цього влада Пекіна вирішила протестувати всіх працівників ринку та тимчасово зупинила роботу ще восьми гуртових ринків.

16 червня через спалах коронавірусу міська влада Пекіна заборонила виїзд із нього людям, які перебувають у групі найвищого ризику, а також частково зупинила роботу громадського транспорту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, китай, Світ
В тему