27 Червня 2020
Новини

Грози, шквали, град: які області накриє негода

Грози, шквали, град: які області накриє негода

На ці вихідні погода в Україні буде несприятлива в багатьох областях країни. У кількох областях очікуються грози, зливи, шквальний вітер і навіть град.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Найбільше негода захопить західні області країни, можливі шквали, грози, зливи та град.

"Почнемо з західних областей. Зрозуміло, чому. 27-28 червня там пройдуть місцями короткочасні дощі та грози. У неділю в Карпатах – велика ймовірність, можуть виникати шквали та град, крім гроз і злив. Температура повітря на Заході впродовж суботи та на День Конституції +23 +28 градусів", - попередила синоптик.

Україну накриє грозами, шквалами і градом: які регіони постраждають від негоди

За прогнозом Діденко, в суботу в більшості областей переважатиме суха погода, грози пройдуть в Сумській і Полтавській області.

"У більшості областей України переважатиме суха сонячна погода. Є шанси для локальних дощів з грозами в Сумській і Полтавській областях. І все", - зазначила синоптик.

У неділю, на День Конституції, погода знову почне псуватися та грози пройдуть у західних, північних і частково центральних областях країни.

"Неділя, День Конституції. Антициклон Ulz піде через вплив атлантичного циклону Sylvia. Тому в західних, північних та місцями в центральних областях України пройдуть дощі, прогримлять грози, місцями можливі зливи, шквали та град. Температура повітря +26 +32 градуси", - написала Діденко.

Україну накриє грозами, шквалами і градом: які регіони постраждають від негоди

У Києві сухо буде тільки в суботу, а в неділю також очікуються дощі з грозами. Температура повітря в суботу складе +28 +30 градусів, в неділю вдень до +30, а після дощу – до +25 градусів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: прогноз погоди, Україна
В тему