23 Червня 2020
Новини

Зеленський очолив осередок партії Порошенка на Волині

Зеленський очолив осередок партії Порошенка на Волині

У Горохівському районі осередок партії "Європейська Солідарність" очолив Ярослав Зеленський.

Новим головою партійної організації на Горохівщині обрали Ярослава Зеленського 23 червня під конференції за участі в.о. керівника "Європейської Солідарності" на Волині Тараса Яковлева і члена ради обласного осередку "Європейської Солідарності" Сергія Григоренка, пише ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, у Волинській області розпочався процес перезапуску команди партії "Європейська Солідарність". Раніше очільницею ківерцівського районного осередку стала Яна Церкевич, ковельського – Андрій Броїло, локачинського - Віктор Дудечко, луцького міського – Юрій Моклиця.

Ярослав Зеленський — відомий і авторитетний мешканець Горохівщини, педагог, багатолітній очільник Пустомитівської сільської ради, де вперше його обрали головою ще у 2010 році. Раніше працював учителем та директором школи у Пустомитах.

"Дякую шановному товариству за довіру. Знаєте, маємо в країні непросту ситуацію. Саме це покладає серйозну відповідальність на нас, місцеві громади. Саме ми повинні стати тим “останнім рубежем”, який не дасть країні остаточно звалитися у прірву непрофесійності і дилетантизму, в яку її затягує “зелена” влада. Тож повинні всі разом розбудовувати партію на Горохівщині, приймати у наші ряди нових достойних громадян — робити все, аби впевнено йти на місцеві вибори і там перемагати”, - сказав Ярослав Зеленський під час районної конференції.

Тарас Яковлев, Сергій Григоренко і Ярослав Зеленський
Тарас Яковлев, Сергій Григоренко і Ярослав Зеленський

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Волинь, петро порошенко
В тему