23 Червня 2020
Новини

Масштабна ДТП на Львівщині: загинула мешканка Волині

Масштабна ДТП на Львівщині: загинула мешканка Волині

На Львівщині у селі Тухолька зіткнулися 5 автомобілів.

Аварія сталася 23 червня близько 09:00 на автодорозі «Київ-Чоп», - інформує сектор комунікації поліції у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2105», 39-річний мешканець Волині, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «Renault Magnum», за кермом якого знаходився 46-річний житель Одеської області. Від удару легковик відкинуло, і сталося зіткнення ще з трьома автомобілями - «MAN», «Mercedes» та «Skoda Rapid», які рухались у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП на місці події загинула 37-річна жителька Волинської області, пасажирка «Жигулів». Водія цього ж автомобіля з тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню.

Невдовзі співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини повідомлять водію «Жигулів» про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, дтп, аварія, смерть
В тему