22 Червня 2020
Новини

На Херсонщині жорстоко вбили підприємця

На Херсонщині жорстоко вбили підприємця

На Херсонщині між селами Виноградове і Тарасівка жорстоко вбили підприємця.

Про це інформує Нацполіція.

За словами силовиків, 18 червня вони отримали повідомлення про зникнення на території Олешківського району 57-річного жителя Херсона від його доньки. Жінка розповіла, що батько займається сільськогосподарським бізнесом і ще 14 червня на власному автомобілі "ВАЗ-2109" поїхав у справах до свого компаньйона. Після чого на телефонні дзвінки чоловік не відповідав.

Коли п’яту добу поспіль він не вийшов на зв'язок, жінка звернулася в поліцію. Правоохоронці оголосили чоловіка в розшук. В першу чергу, опитали 39-річного компаньйона зниклого, до якого він збирався поїхати. Чоловік підтвердив, що товариш дійсно приїздив до нього 14 червня, але того ж дня поїхав.

Також компаньйон сказав, що фермер збирався поїхати у місто Черкаси на закупівлю овочів. Оперативники відпрацювали цю версію і вона не підтвердилася. На зв'язок з черкаським підприємцем зниклий не виходив.

За добу силовики опитали колег зниклого, знайомих та родичів, перевірили відео з камер відеоспостереження, щоб відслідкувати рух автомобілю херсонця. Але сліди чоловіка обривалися в Олешківському районі.

Правоохоронці відпрацювали різні версії можливого розвитку подій та основну увагу зосередили на 39-річному компаньйонові зниклого. Чоловік плутався у свідченнях, нервував та своєю поведінкою демонстрував, що саме він причетний до зникнення чоловіка. Того ж дня він зізнався у скоєнні злочину.

Зі слів підозрюваного, фермер вимагав із нього гроші на ведення спільного бізнесу з вирощування та продажу овочів. Зловмисник пояснив, що компаньйон нібито не вперше вимагав у нього кошти, через що він був змушений брати кредити.

Підозрюваний відмовився давати гроші і між чоловіками почалася сварка. Під час конфлікту зловмисник вистрілив у компаньйона з власної мисливської рушниці. Чоловік помер на місці події. Потім тіло загиблого разом з його автомобілем зловмисник скинув у Північно-Кримський канал.

Рушницю працівники поліції виявили за місцем проживання підозрюваного та направили зброю на експертизу.

Автівку виявили на дні каналу і за допомогою тросів витягнули на поверхню. В салоні знайшли тіло загиблого з пораненням голови. Остаточну причину смерті чоловіка має визначити судово-медична експертиза.   

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, вбивство, кримінал, поліція, смерть
В тему

Останні матеріали