11 Березня 2019
Новини

Херсонська школярка вигадала «групове зґвалтування» заради помсти

Херсонська школярка вигадала «групове зґвалтування» заради помсти

Глум над 14-літньою під Херсоном – історія отримала несподіване продовження.

Зґвалтування школярки у Новій Каховці виявилося обманом заради помсти, пише «РБК». Встановлено, що ніхто у Міжнародний день жінок над неповнолітньою мешканкою райцентру на Херсонщины не глумився: 14-літня дівчина вигадала таке «алібі», щоб пояснити матері пізнє повернення додому.

Раніше всю країну сколихнула новина про групове зґвалтування неповнолітньої після того, як та буцімто сіла в машину з трьома молодиками. Родина «потерпілої» подала за фактом «сексуальної наруги» заяву до правоохоронних органів. Тоді малолітня «жертва насильства» твердила, що її викрали троє молодих людей і вчинили наругу, після чого відпустили. За результатами медичної експертизи стало відомо, що у школярки нема слідів зґвалтування, а «жертва інциденту» раніше не перебувала в сексуальних відносинах.

В підсумку з’ясувалося, що школярка, яка пізно повернулася додому, в своє виправдання вирішила збрехати про трьох викрадачів і ґвалтівника. Перелякана і обурена мама повела доньку у лікарню, а потім повідомила про злочин у Новокаховський відділ Національної поліції. Там інформацію про зґвалтування внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і стали проводити перевірку інциденту.

Поліцейські знайшли описаний дівчиною автомобіль, а також трьох «насильників». Як з’ясувалося, ніякого викрадення не було. Двоє із затриманих розповіли, що бачили дівчину того дня. Третій з них, 22-річний працівник приватної фірми, підтвердив, що знає школярку, кілька разів з нею зустрічався. Як він розповів, дівчина збрехала йому, що їй виповнилося 18 років. На останньому побаченні після вечірки в кафе він повів її в квартиру, орендовану знайомим, дійсно маючи намір вступити у сексуальний контакт. Як тільки дівчина оголилася, молодий чоловік зрозумів, що їй 18 років не виповнилось, і відмовився від інтиму.

Як повідомляють херсонські ЗМІ, зневажена юнка вирішила помститися молодику і вигадала історію з викраденням і примусом до сексу. У поліції інцидент не коментують, про те, чи буде порушено справу про дачу неправдивих свідчень – не повідомляється. Згідно зі статтею 384 ККУ, в разі відкриття кримінального провадження школярці може загрожувати позбавлення волі до трьох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, херсон, фейкові новини
В тему

Останні матеріали