16 Червня 2020
Новини

СБУ затримала ймовірного замовника Каті Гандзюк

СБУ затримала ймовірного замовника Каті Гандзюк

Сьогодні, 16 червня, СБУ затримала у лікарні голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, зараз його везуть до Києва для участі в засіданні Печерського районного суду.

Про це повідомили херсонська журналістка Тетяна Дергачова та депутат Дніпровської районної ради Херсона Олександр Власов, пише Радіо Свобода.

«Як стало щойно відомо, в рамках судового рішення спецпідрозділом СБУ «К» в лікарні було затримано голову обласної ради Владислава Мангера та озброєним спецпідрозділом супроводжується у судову залу в Києві», – йдеться в повідомленні Дергачової.

Печерський районний суд Києва ухвалив 15 червня рішення про надання дозволу на затримання голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера з метою приводу його на засідання. Про це Радіо Свобода повідомив прокурор у справі Андрій Синюк, який додав, що рішення підлягає негайному виконанню.

«Незалежний експерт, якого залучили прокурори, з’ясував, що Мангера можна транспортувати до Києва в присутності лікаря. Адже стан його здоров’я абсолютно дозволяє йому подорожувати до столиці», – інформує спільнота «Хто замовив Катю Гандзюк» у фейсбуці.

Раніше 15 червня адвокат Мангера Дмитро Ільченко повідомив «Інтерфакс-Україна», що співробітники поліції і прокуратури приїжджали до лікарні, де лікується підзахисний, «але отримали довідку, що його неможливо доставити до суду через стан здоров'я».

Лікарі запевнили правоохоронців, що голова Херсонської обласної ради зможе прибути в суд орієнтовно за тиждень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сбу, катерина гандзюк, владислав мангер, кримінал, Україна
В тему