15 Червня 2020
Новини

Поліцейський викинув свою дружину з четвертого поверху

Поліцейський викинув свою дружину з четвертого поверху

У Сєвєродонецьку Луганської області сержант поліції Олексій Конєв викинув свою дружину з балкону 4 поверху квартири. 

Після цього він не давав сусідам викликати поліцію або швидку, вимагаючи спочатку набрати свого вітчима, який займає високу посаду в правоохоронних органах, - повідомила Дарина Петрик в Instagram.

За даними Дар'ї, інцидент стався о 2 години ночі. Чоловік викинув свою дружину з 4 поверху з балкона. Потерпілій - 27 років, її звуть Дар'я Конєва (Нестеренко).

"В цей вечір її чоловік був у нетверезому стані, спровокувавши сварку, він почав жбурляти речі по квартирі, давати ляпаса дружині та викручувати їй руки. Це все відбувалося на очах у однорічної дочки, яка від побаченого була просто в жахливій істериці. На прохання заспокоїтися хоча б заради дитини, він продовжував ще більше знущатися, забрав у неї телефон, тим самим позбавивши її можливості зробити дзвінок про допомогу, постійно погрожуючи, що вб'є її, а дитини залишить собі! Вона вибігла на балкон і почала кликати на допомогу і просила людей викликати поліцію", - сказано в повідомленні.

Підозрюваний працює в поліції. За попередньою інформацією, чоловік після цього погрожував викинути дружину з балкона. Потім він здійснив свої погрози. Він побіг за нею і наказував замовкнути, інакше сказав що викине її з вікна.

Сусіди це все чули. В результаті він схопив її на руки й виштовхнув з балкона з четвертого поверху! Коли вона впала, на глухий звук і шум збіглися всі сусіди, а він залишався в квартирі, і вибіг пізніше, коли сусідка почала робити спроби зателефонувати у швидку і поліцію, він почав вихоплювати телефон з рук, примовляючи, щоб ніхто нікуди не дзвонив, сказав що спочатку він подзвонить своєму татові.

"Поліцію і швидку допомогу викликали сусіди навпроти, - розповіла Дарина. - Найгірше, що після падіння жінка перебувала у свідомості і стверджувала, що її викинув з балкона чоловік, а також що в квартирі залишилася маленька дитина. Вона в цей час була у свідомості, незважаючи на больовий шок, вона благала про допомогу, постійно повторюючи, що це чоловік її викинув з балкона і просила сусідку забрати її дочку з квартири.

Жінка знаходиться в лікарні. У неї множинні травми. Цього "героя" звуть Олексій Олександрович Конєв, він сержант головного управління поліції в Сєвєродонецьку, а також його вітчим, Гусак Руслан Валентинович, є підполковником поліції у відставці, в даний момент працює там же штабистом" - сказано в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кримінал, луганськ, поліція, Україна
В тему