4 Червня 2020
Новини

«Сопля ти йо****»: на Прикарпатті поліцейські знущалися з хлопців

«Сопля ти йо****»: на Прикарпатті поліцейські знущалися з хлопців

У поліції Івано-Франківської області розпочали службове розслідування через лайку та погрози правоохоронців у бік неповнолітнього хлопця та його друга.

Юнаків затримали за порушення громадського порядку. Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківщини.

Інцидент трапився ввечері 30 травня. Двоє поліцейських помітили бійку між хлопцями, затримали їх та доставили у міський відділ. Самі хлопці заявляють, що не билися, а сперечалися і жартома імітували бійку. 

Наступні погрози правоохорнців одному з юнаків вдалося записати на диктофон мобільного телефону. Аудіозапис розмови він передав поліції Івано-Франківщини та редакції місцевого видання Galka.if.ua

“Я тебе спущу на землю, ти сопля ти йо****, я таких як ти хаваю на сніданок, і зразу виси*** на***. Ти усьок бл***? Щінок нах**. Ти підпишеш на**й бл**ь, ти таке підпишеш, шо о****ш на**й. Тут ше не такі підписували. Дивися, спортсмен нев*****я…Ше не такі підписували бл**ь, дивися на***, спортсмен нев*****я на**й, я тебе як пере**у, ти ох***ш, тут ще не такі ригали”, – відповів один із правоохоронців на відмову хлопця підписувати документи.

За словами затриманих хлопців, їх принижували а одному з них, 17-річному Максиму, погрожували фізичною розправою. Юнак розповів редакції, що один з поліцейських вдарив його у груди, а товариша били по обличчю. Також їх змусили роздягнутися до білизни, принижували за татуювання, глузуючи, що в майбутньому будуть відповідати за них “на зоні”. Хлопець розповів, що у них взяли відбитки пальців і сфотографували тату.

На аудіо чути також репліку другого правоохоронця: “Чуєш бл*** не газуй, як йо**у, розсипешся, друг. Ти де попав? Стань рівно. Я тебе зараз нарівняю бігом. Закрий пи**ак і мовчи, як сказали… Ви шо, ох***и? Позбиралися, когути. Дол****би…Не драконь судьбу, як сказав, так стоїш”.

Поліція Івано-Франківської області веде службове розслідування для з’ясування всіх обставин подій та наданні оцінки. Матеріали справи передадуть до прокуратури Івано-Франківська. Як повідомляє заступник начальника поліції області Остап Білейчук дані працівники поліції працюють у правоохоронних органах понад 10 років.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, івано-франківськ
В тему