14 Червня 2020
Новини

До зоопарку у Луцьку передали 60 кілограмів риби, вилученої у браконьєрів

До зоопарку у Луцьку передали 60 кілограмів риби, вилученої у браконьєрів

У Луцьку до зоопарку передали 60 кілограмів свіжомороженої риби, вилученої у браконьєрів.

Про це повідомляє волинський рибпатруль.

 «Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі Управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісією приймається рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У даному випадку риба передається комунальному підприємству Луцький зоопарк», - повідомив курівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить подібну акцію. Місяць тому, а саме 13 травня у зоопарк було передано 39 кг водних біоресурсів. В Управлінні сподіваються, що подібні ініціативи допоможуть працівникам зоопарку полегшити утримання мешканців звіринця.

За вилов риби забороненими знаряддями лову на порушника чекає адміністративна відповідальність за ч. 4 ст.85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), а саме накладення штрафу від 340 до 680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих живих ресурсів. Порушення згідно порядку збуту водних біоресурсів тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з можливою конфіскацією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, луцький зоопарк, риболовля
В тему