12 Червня 2020
Новини

В Україні активно ремонтують дороги до морів

В Україні активно ремонтують дороги до морів

Дороги до Чорного й Азовського морів обіцяють відкрити найближчим часом.

Про це заявили заступник керівника ОП Кирило Тимошенко та голова Укравтодору Олександр Кубраков, передає пресслужба Офісу Президента. 

Насамперед у липні відкриють оновлену трасу Н-30, протяжністю 120 кілометрів, яка проходить територією Запорізької області і з'єднує Василівку і Бердянськ.

Міжнародна траса М-18, яка виводиться в Василівку із Запоріжжя, зараз повністю ремонтується. Йдуть роботи на всій ділянці. І вся вона буде приєднана до нормальної мережі доріг, – сказав Кубраков.

У липні запланований ремонт автошляху до Очакова, який планують закінчити до кінця року. Також ведуть роботи на дорозі до Скадовська на Херсонщині та Затоки в Одеській області.

Окрім цього, у 2020 році планують зробити траси, які йдуть із Хмельницького до туристичного центру Кам'янець-Подільського та Сатанова.

Голова Укравтодору також додав, що ремонти тривають і в межах проєкту "Малого карпатського кільця" на території 3-х західних областей країни, а також на дорогах Долина – Хуст та Н-13 (Львів – Самбір – Ужгород).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, ремонт доріг
В тему