12 Червня 2020
Новини

Затримали чоловіка, якого підозрюють у 40 зґвалтуваннях

Затримали чоловіка, якого підозрюють у 40 зґвалтуваннях

У Нігерії затримали чоловіка, якого підозрюють у 40 зґвалтуваннях.

Про це повідомляє BBC Africa з посиланням на повідомлення поліції.

Чоловіка затримали 9 червня, коли його на місці злочину, в спальні своїх дітей застала мешканка міста Дангора, повідомляють у поліції. Чоловік втік, але сусіди влаштували погоню і зловили його.

За даними поліції, жертвами серії зґвалтувань стали дівчата і жінки різних вікових груп. Серед них діти, віком від 10 років, а також жінка, якій 80 років.

"Дангора - це невелике місто в штаті Кано, розташоване приблизно за 85 кілометрів на північний захід від міста Кано, що ускладнює доступ туди поліції", - повідомив кореспондент ВВС.

Мер міста Ахмаду Яу сказав, що арешт є "втішною подією": "Жителі Дангори тепер такі щасливі, і ми сподіваємося на сумлінність правосуддя", - підкреслив він.

За інформацією ВВС, жителі міста знали, що серійний ґвалтівник перелазив через паркани і ґвалтував жінок в їхніх будинках. Останній рік вони жили у страху. 

Останнім часом у Нігерії прокотилася хвиля зґвалтувань і вбивств жінок. Це викликало загальнонаціональні протести, і тисячі людей підписали петицію проти гендерного насильства і висловлювали своє обурення, використовуючи хештег #WeAreTired.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, згвалтування
В тему