11 Червня 2020
Новини

Про що переписується Зеленський з Коломойським

Про що переписується Зеленський з Коломойським

Зеленський поділився, що інколи переписується з українським олігархом Ігорем Коломойським.

Про це  Зеленський розповів у інтерв’ю "Українській правді".

Стосовно закону про банки, Зеленський каже, що Коломойський відстоював свої інтереси, заважав його ухваленню, бо вважає цей закон неправильним. Стосовно так званої "групи Коломойського" у фракції "Слуга народу" глава держави заперечує її наявність. За словами Зеленського, деякі нардепи "у хороших відносинах" з олігархом. А загрозу вони можуть створювати тільки одну – коли починають сваритися всередині партії.

"Я знаю цих людей… Ну от, Саня Дубінський – він з каналу "1+1", у них давні стосунки, і це зрозуміло. Є речі, мені здається, які вони роблять дуже неправильно, я про це тобі казав. Загроза тільки одна – коли вони починають сваритися і рубатися всередині партії "Слуга народу". І це дуже неправильно, це найголовніше. Чи є в цьому загроза? Думаю, що ризик є", - сказав Зеленський.

Спілкування з Коломойським

"Іноді буває. Він мені може написати смску: "зверніть увагу на енергетичну ситуацію в країні", "треба щось зробити з тарифами". Ну, такий він є. Він не згоден із одним, з другим, з третім.

Він людина холеричного складу. У нього свої думки, така людина, впливова людина. В Україні у нього є підприємства, зрозуміло, що він вже там 20-30 років, я не знаю, скільки в бізнесі. А у нас бізнес і політика – це речі, які, на жаль, одне без одного не можуть жити. При чому, на жаль, мені здається, це в кожній країні".

Відносини з Ахметовим

"У мене немає особливих якихось відносин з Рінатом Ахметовим.

…Ми призначили Буславець, тому що вона людина Ахметова? У мене немає доказів, що вона людина Ахметова. Я чув про це на "Плюсах", я читав про це у Facebook, я чув про це від Геруса особисто. У мене немає доказів, що вона працює на Ріната Ахметова, але дійсно є багато чуток.

І якщо буде якийсь доказ, що вона лобіює щось, я впевнений, що прем’єр-міністр повинен її звільнити", - додав президент.

На запитання: "Чому на телеканалі Ахметова президента не критикують" Зеленський віджартувався: "Чому? Можливо через те, що це справедливий канал. Може через це".

Заступник керівника ОПУ Кирил Тимошенко, який відповідає за медіа-напрямок ОПУ та комунікацію з телеканалами, на цьому етапі вклинився в розмову і сказав, що це, мовляв, його заслуга.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, ігор коломойський
В тему

Останні матеріали