5 Червня 2020
Новини

Не міряють температури і скупчуються люди: в Луцьку на ринку порушують карантин

Не міряють температури і скупчуються люди: в Луцьку на ринку порушують карантин

У Луцьку на Варшавському ринку на вході та на виході не вимірюють температури.

Окрім того, є скупчення людей, які приходять за продуктами без масок і рукавичок. Про це під час дистанційної позачергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 5 червня, повідомив депутат Євген Ткачук, - пише ІА "Волинські новини".

З його слів, на входах та виходах до Варшавського ринку – скупчення людей, а на пунктах пропуску до ринку не вимірюють температуру відвідувачам. Окрім того, зі слів депутата, люди у чергах стоять без масок, ризикуючи підхопити вірус.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що, згідно із постановою Кабміну, контроль за дотриманнями заходів безпеки щодо нерозповсюдження вірусу на ринках покладено на Держспоживслужбу.

«Саме Держспоживслужба приймає рішення і контролює ці процеси. Ми не можемо вносити зміни в постанову Кабміну. На сьогоднішній день у людей складається враження, що коронавірусу у нас нема. У нас в Луцьку справді ситуація не настільки страшна, як в США чи Чернівцях. Але це все завдяки запобіжним заходам. У нас сьогодні статистика нормальна, не треба її змінювати в іншу сторону», - звернувся посадовець до колег.

Також він закликав обранців громади переконувати містян носити маски, а до лучан звернувся із проханням не нехтувати протиепідемічними заходами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ринки, Волинь, карантин
В тему