5 Червня 2020
Новини

Ляшко буде балотуватися в парламент на окрузі померлого депутата Давиденка

Ляшко буде балотуватися в парламент на окрузі померлого депутата Давиденка

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив про намір балотуватись до парламенту в колишньому окрузі Давиденка.

Про це пише 24 канал.

Рішення про проміжні вибори до Верховної Ради у 208 окрузі ЦВК ухвалила на засіданні 5 червня.

"Взяти до відома, виборчий процес починається з дня, наступного після опублікування цієї постанови",  – зазначила член Центрвиборчкому Олександра Кармаза. У ЦВК уточнили, що постанову опублікують 26 серпня. Голова ЦВК Олег Діденко пояснив, що бюджетних асигнувань для організації виборів немає, тому питання призначення дати голосування і публікацію постанови розвели в часі.

Про наміри балотуватись до парламенту в колишньому окрузі Давиденка заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів.

"Рада без Ляшко – як село без церкви. Але зауважте, як парламент тягне з призначенням виборів. Вони спеціально це роблять, бо бояться поразки", – переконаний Ляшко. Він зазначив, що у 2012 році уже проходив до парламенту у цьому окрузі, проте з того часу там перемагав Давиденко.

"У нас там дуже потужна підтримка, і за мене голосували на президентських і на парламентських виборах, тому ми цей округ нікому не віддамо. Я піду на цей округ і виграю вибори", – заявив Ляшко.

Нагадаємо, народного депутата України Валерія Давиденка знайшли застреленим 23 травня. Його знайшла прибиральниця у туалеті офісу депутата.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олег ляшко, вибори, депутати
В тему