4 Червня 2020
Новини

В Івано-Франківську звільнили поліцейських, які знущалися з підлітків

В Івано-Франківську звільнили поліцейських, які знущалися з підлітків
На Прикарпатті звільнили двох поліцейських, які принижували неповнолітнього хлопця та його друга.

Ще трьом правоохоронцям винесли догани. Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області.

«На дії поліцейських поскаржився мешканець Івано-Франківська, який стверджував, що правоохоронці неправомірно діяли, неадекватно спілкувалися, принижували його сина і товариша. Чоловік надав поліцейським аудіозаписи розмови», — поінформували в поліції.

Зазначається, що Головне управління поліції області провело службове розслідування щодо неправомірних дій поліцейських. Матеріали розслідування обіцяють передати до Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, 30 травня двоє поліцейських затримали двох хлопців (один із них неповнолітній), які начебто були у компанії та билися між собою. Поліція розцінила це як порушення громадського порядку та доставила хлопців до відділку.

Їх змусили роздягнутися до білизни, а також принижували за татуювання. У затриманих взяли відбитки пальців, а тату сфотографували. Водночас хлопці відмовилися підписувати будь-які документи, правоохоронців це розізлило. Одному з хлопців вдалося записати розмову з поліцейськими на диктофон.

На записі чути лайку та погрози, зокрема правоохоронець каже, що «таких як ти хаваю на сніданок», а також запевняє, що «не такі підписували».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прикарпаття, івано-франківськ, поліція, скандал
В тему