30 Травня 2020
Новини

У Польщі внаслідок ДТП загинув українець: шукають рідних

У Польщі внаслідок ДТП загинув українець: шукають рідних

У п'ятницю, 29 травня, у Польщі внаслідок ДТП загинув українець.

Сталося це на автомагістралі А4 (повіт Сьрода-Шльонська) за участі мікроавтобуса Opel Movano та вантажівки Mersedes, - про це у коментарі виданню "УНІАН" повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

За його словами, 30 травня управління поліції міста Вроцлав повідомило про аварію, внаслідок якої на місці події загинув водій легкового автомобіля – громадянин України, 1979 року народження. Зазначається, що після проведення слідчих заходів на місці аварії тіло загиблого було доправлено до закладу судової медицини у Вроцлаві.

За фактом ДТП управлінням повітової поліції міста Сьрода-Шльонська відкрито кримінальне провадження.

Також Генеральне консульство України в Кракові підтримує зв'язок з місцевою поліцією, медичним закладом та вживає заходів з розшуку родичів померлого українця. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Генерального консульства України в Кракові.

Нагадаємо, 19 травня у польському місті Жирардув, що неподалік Варшави, було знайдено тіло українця. Як повідомила прессекретарка місцевої поліції Моніка Гелінська, травм не було виявлено. За її словами, загиблим є 47-річний чоловік, громадянин України. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, українці у польщі, Україна
В тему

Останні матеріали