27 Травня 2020
Новини

«Потрібно вдихнути нове життя в цю організацію», - Зеленський про ГУАМ

«Потрібно вдихнути нове життя в цю організацію», - Зеленський про ГУАМ

Зеленський вважає, що потрібно приділити більше уваги Організації за демократію та економічний розвиток за участю Грузії, України, Азербайджану та Молдови – ГУАМ.

Про це він зауважив під час телефонної розмови з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, інформують на сайті ОП.

"ГУАМ можна зробити серйозним союзом та об’єднанням для обговорення важливих торговельно-економічних питань. Нам потрібно вдихнути нове життя в цю організацію", - зауважив Зеленський.

Під час розмови Зеленський подякував Азербайджану за надання Україні 23 тонн гуманітарної допомоги у вигляді медичних матеріалів та обладнання, яка була доправлена до Києва 21 травня.

Також президенти домовились про подальшу координацію зусиль у питанні подолання пандемії коронавірусу та її наслідків.

Крім того, вони обговорили перебіг виконання низки масштабних проектів, які реалізуються в Україні за участі азербайджанських інвесторів.

Зеленський висловив переконання, що після завершення карантину між Україною та Азербайджаном відновиться традиційна висока динаміка двостороннього політичного діалогу й торговельно-економічної співпраці.  

Він також привітав Алієва із завершенням священного для всіх мусульман місяця Рамазану та передав найкращі побажання азербайджанському народу з нагоди Дня Республіки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, грузія, Україна, економіка
В тему

Останні матеріали