26 Травня 2020
Новини

У Луцьку світлофори змінили час роботи. Де?

У Луцьку світлофори змінили час роботи. Де?

У Луцьку ведуться роботи з коригування проїзду на перехрестях та налаштування роботи світлофорів.

Про це перший заступник мера Луцька Григорій Недопад повідомив на сторінці у Facebook.

Змінили часову програму роботи на таких світлофорах: перехрестя пр. Соборності-вул. Чорновола; перехрестя пр. Соборності – супермаркет ТАМ-ТАМ.

Також збільшили час проїзду:

  • з проспекту Соборності на заправку та стоянку супермаркету: перехрестя вул. Винниченка – вул. Потапова;
  • по вул. Винниченка: перехрестя пр. Відродження - вул. Рівненська;
  • по вул. Рівнененській: перехрестя вул. Рівненська - вул. Авторемонтна.

Змінили організацію дорожнього руху та замінили світлофорну колонку на вул. Авторемонтній. Збільшили час проїзду по вул. Рівненській.

Для зменшення часу простою автомобілів перед світлофором на об’єктах запровадили зміни часової програми в залежності від часу доби та інтенсивності руху по напрямках на перехресті. Такі зміни відбуваються на таких світлофорних об’єктах: Перехрестя вул. Карпенка-Карого – вул. Задворецька; Перехрестя вул. Рівненська – вул. Задворецька; Перехрестя вул. Рівненська – вул. Авторемонтна.

Наразі у Луцьку проводиться капітальний ремонт світлофорів, що реалізується за кошти співфінансування Луцької міської ради та Європейського Союзу в межах проєкту «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма та Луцька» через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Роботи з організації дорожнього руху та налаштування світлофорів при ремонті виконується згідно з розробленим проєктом.

Проте при введені в роботу об’єктів виникає необхідність коригування у зв’язку зі зростанням інтенсивності руху автотранспорту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь
В тему