19 Травня 2020
Новини

У СБУ прокоментували інтерв'ю Гордона з Гіркіним та Поклонською

У СБУ прокоментували інтерв'ю Гордона з Гіркіним та Поклонською

СБУ зазначає, що журналіст Дмитро Гордон самостійно вирішив брати інтерв’ю у терориста Ігоря Гіркіна та "експрокурорки" окупованого Криму Наталії Поклонської.

Про це СБУ повідомляє на сторінці в Facebook.

"Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв’ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона. Між тим, вся інформація, озвучена в цих інтерв’ю, вже детально аналізується співробітниками Служби на предмет її використання, як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв’язання війни на сході нашої держави", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 18 травня активісти пікетували офіс Дмитра Гордона через інтерв'ю з терористом та військовим злочинцем Ігорем Гіркіним-Стрєлковим. Гордон опублікував 4-годинну розмову з бойовиком, який одним з перших прийшов зі зброєю на український Донбас.

Сам журналіст пізно ввечері опублікував відео, під час якого повідомив, що серія інтерв’ю із Гіркіним та колишньою "прокуроркою" Криму Наталією Поклонською були зроблені у співпраці із спецслужбами, а матеріали із розмов будуть передані до міжнародних судів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, скандал, Політика
В тему