10 Травня 2020
Новини

В Туреччині футболіст задушив 5-річного сина із симптоми COVID-19

В Туреччині футболіст задушив 5-річного сина із симптоми COVID-19

В Туреччині футболіст Цевхер Токташ, який грав за аматорський клуб «Бурса Йилдірім Спор», задушив подушкою свого 5-річного сина. У вбивстві футболіст  зізнався через  11 днів після смерті дитини.

Про це повідомляє Daily Sabah.

Зазначається, що 23-го квітня Токташ привіз свого сина в місцеву лікарню після того, як у нього був кашель і висока температура. Лікарі ухвалили рішення ізолювати хлопчика і батька, оскільки у дитини були характерні симптоми COVID-19. У той самий день Токташ викликав лікарів в палату і сказав, що у хлопчика утруднене дихання. Лікарі доставили дитину у відділення інтенсивної терапії, але він помер менш ніж через дві години.

Тривалий час вважалося, що хлопчик помер від коронавірусу, однак візит Токташа до відділу поліції все змінив. Там 32-річний гравець зізнався у вбивстві рідного сина.

"Я поклав подушку на сина, який лежав на спині. Протягом 15 хвилин я тиснув на подушку, не піднімаючи її. Мій син боровся в цей час. Коли він перестав рухатися, я підняв подушку. Потім я закричав, щоб зняти з себе підозри.

Я ніколи не любив свого молодшого сина після його народження. Я не знаю, чому я не люблю його. Єдина причина, по якій я вбив його в той день, в тому, що він мені не сподобався. У мене немає ніяких психічних проблем", - сказав Токташ.

Токташу за умисне вбивство загрожує довічне ув'язнення. Влада постановила ексгумувати тіло хлопчика для розтину.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, туреччина, вбивство, футбол, кримінал, Надзвичайні події, коронавірус
В тему

Останні матеріали