10 Травня 2020
Новини

Як волиняни вітають своїх матусь із Днем матері

Як волиняни вітають своїх матусь із Днем матері

В Україні 10 травня 2020 відзначають одне із найсвітліших і найрадісніших свят у році –  День матері. В цей день дякують матерям за виховання, любов, турботу і ласку.

Привітали своїх матусь із Днем матері і волиняни.

Дмитро Глазунов: «Вітаю свою маму з Днем матері! Для мене мама це взірець боротьби за життя. Майже 25 років бореться з важкою недугою паркінсонізмом, має інвалідність 1 групи. Не здається, не втрачає оптимізму і ще нас підбадьорює. Не здаватися - це у нас сімейне.»

Ivanna Shkoda: "Мама – це людина, яка може замінити всіх, але її ніхто і ніколи замінити не зможе! Дякую Вам,моя мамо,що ви у мене є! Люблю Вас та молюся за Ваше здоров'я».

Аня Бліннікова: «Це вперше, коли я не приїду на твоє свято, не привезу квітів і смаколиків, бо сама знаєш чого. Ти повертаєш мене в дитинство, мам. Я щаслива, коли можу тебе пригостити чимось незвичним, коли можу показати тобі щось нове. Поряд з тобою я завжди маленька дівчинка, яка радіє, що змогла чимось потішити маму. Ти знаєш, що я тебе люблю. Будь мамо, щоб я і далі лишалася дитиною».

Nata Podubinska: «Для кожного своя мама - найкраща в світі. Моя то точно! Люблю тебе, мамчик»

Myrka Ivan: "Я таку тебе завжди бачу, Образ в серці такий несу — Материнську любов гарячу, І твоєї душі красу….»

Наталія Пасічник: «Вітаю свою найкращу, наймудрішу та найдобріші маму Ольга Маркевич з Днем Матері! Будьте завжди здоровою, щасливою та усміхненою)) любимо вас»

Юлія Вусенко:  «Мам!!!! Ми тебе любимо дужжжж!!! Будь завжди усміхненою, красивою, як ти є, а ми будемо далі на тебе рівнятися, бо ти найкраща мама і фантастична жінка!!!! Ти приклад для нас у всьому! Вітаємо тебе з твоїм святом!»

Василь Нагорний: «Через місяць вже буде 15 років, як моя мама, Марія Антонівна, передчасно відійшла у вічність. Але вона завжди поруч. Іноді, коли на душі дуже гірко, відчуваю, як мама ніжно гладить мене рукою по голові та тихенько запитує: «Як справи, синочку?» На душі стає тепло і водночас боляче, що не встиг вибачитися, подякувати... Найцінніший досвід, який вона мені передала – це залишатись завжди людиною: доброю, чуйною, а ще любити своїх дітей такими, як вони є. Я знаю, вона й зараз, на Небесах, молиться за мене і допомагає мені. Бережіть, цінуйте своїх Матерів... Згадуйте не лише в день Матері про них...».

Юрій Гупало: «Мама, вітаю зі святом!!! Будьте здорові, щасливі і життєрадісні!!!»

Геннадій Яремчук: «Вітаю з одним з найбільш ніжних свят - Днем Матері! Бажаю кожній жінці, яка удостоєна називатися високим званням «мама», величезного щастя. Щоб ласкаві очі світилися добротою і гордістю за своїх дітей. Щоб радість і легкість супроводжували і надихали. Будьте найулюбленішими, необхідними і цінними!»

Олександр Лазорко:  «З Днем Мами !!!»

Микола Романюк: «Бережіть,цінуйте своїх Матерів...Я відчуваю,що мама завжди поряд,хоча вже 35 років,як вона відійшла у вічність...»

Валерій Стернійчук: «Вітаю з Днем матері! Бажаю кожній мамі на світі — тільки кращого. Здоров’я, міцної сім’ї, надійності та впевненості, достатку і гордості за своїх дітей. Щастя у ваших люблячих очах і миру в серці! P.s. Люблю тебе, моя матусю! Нехай кожен день буде тобі в радість»

Konakh Galina:  «Я не мама найкращої доньки, але я донька найкращої Мами. P.S. Найулюбленіший “бекстейдж” з дитинства — мамин ранковий ритуал. Могла, нерухомо, стояти й спостерігати за цим вічність й, як нагороду, отримати частинку тієї загадкової дорослості у вигляді краплинки “Magic Noire”, ніжно поставленої маминим пальцем на мій, вічнодопитливий, дитячий носик...»

Ірина Констанкевич: «День матері – особливе свято, адже це одна з нагод вкотре дякувати нашим найріднішим за жертовність, любов, доброту. Це ще одна можливість завітати до наших мам, міцно обійняти їх і щиро потішитися їхнім безцінним душевним теплом. Моїй  мами майже 77 років, але вона неспокійний член громадської організації «Неспокійні серця»: співає в хорі, шиє маски, організовує вечори…… Живе насиченим життям громадської активістки, дружини і головне – МАМИ. У цей день сердечно вітаю усіх матерів! Нехай любов дітей завжди зігріває ваші серця! Міцного вам здоров'я, позитиву, добробуту на многії літа!»

Зоряна Рубан: «Мамусічка, зі святом тебе! Нехай усе добро світу буде з тобою! Люблю тебе!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, привітання, свято, день матері
В тему