9 Травня 2020
Новини

Зірку Queen «розірвало на шматки»

Зірку Queen «розірвало на шматки»

До лікарні з важкою, але делікатною, травмою потрапив гітарист культового рок-гурту Queen Брайан Мей. Так, музикант отримав розрив великого сідничного м'яза.

Гітарист пояснив, що до травми призвело "надмірне захоплення садівництвом". Про це він написав на особистій сторінці в Instagram.

Мей розповів, що після важкої роботи в саду відчув сильні болі в попереку. Після того, як він потрапив до лікарні і його обстежили лікарі, з'ясувалося що у нього розрив великого сідничного м'яза.

"Я примудрився розірвати на шматки мій Gluteus Maximus (великий сідничний м'яз) в момент надмірного захоплення садівництвом. В результаті я потрапив до лікарні. Мені зробили сканування, щоб з'ясувати, наскільки сильні пошкодження", – поділився музикант.

Гітарист Queen також уточнив, що він відчуває дуже сильний біль через травму, а також поки не зможе самостійно ходити.

"Тепер зрозуміло, що я не зможу ходити деякий час без допомоги або навіть спати, тому що біль невблаганний", – вказав він.

Брайан Мей попросив своїх прихильників не надсилати йому повідомлень зі співчуттями. Гітарист підкреслив, що для відновлення йому необхідні тиша і "лікувальне мовчання".

"Мені потрібно піти в тінь, щоб трохи відпочити. Я повернуся, але мені потрібна повна перерва. Дякую. Бережіть себе", – підсумував Мей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: великобританія, Таблоїд, музика, хвороби
В тему

Останні матеріали