5 Травня 2020
Новини

У Запорізькій області труп жінки знайшли у холодильнику

У Запорізькій області труп жінки знайшли у холодильнику

У Бердянську на даху прибудови багатоповерхівки знайшли труп місцевої мешканки.

Тіло жінки 1952 року народження сховали в у побутовому холодильнику, - інформують в пресслужбі поліції Запорізької області.

Як зазначають у відомстві, до смерті забив жінку чоловік, з якою він разом орендував квартиру.

"Працівники сектора кримінальної поліції внаслідок проведених оперативно-розшукових заходів протягом декількох годин встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився раніше судимий уродженець Черкаської області 1985 року народження. Поліцейські з'ясували, що зловмисник орендував квартиру разом з потерпілою. В кінці квітня під час спільного розпиття спиртних напоїв і раптово виниклої сварки фігурант наніс жінці тілесні ушкодження в область голови і тулуба. Від отриманих травм 2 травня жінка померла", – розповів начальник Бердянського відділу поліції Сергій Дружиненко.

Тіло жертви відправили на судово-медичне дослідження, щоб точно встановити причини смерті. Також злочинцеві вже повідомили про підозру у вбивстві жінки, йому загрожує до 15 років за ґратами.

Нагадаємо, що у Львівській області затримали третього зловмисника, причетного до жорстокого вбивства неповнолітніх юнака та дівчини наркозбувачами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, поліція, вбивство, кримінал
В тему