5 Травня 2020
Новини

На Львівщині затримали підозрюваного у моторошному вбивстві неповнолітніх

На Львівщині затримали підозрюваного у моторошному вбивстві неповнолітніх

На Львівщині затримали третього зловмисника, якого підозрюють у вбивстві двох неповнолітніх.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

"Ще одного співучасника подвійного вбивства – 17-річного львів’янина, викрили співробітники відділу розслідування особливо тяжких злочинів (відділу детективів) спільно з оперативниками управління карного розшуку та управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 5 травня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.п. 1, 9, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Нагадаємо, 31 березня правоохоронці затримали двох причетних до вбивства 16-річної дівчини та 17-річного юнака мешканців Золочіва.

До скоєння злочину причетні двоє мешканців міста Золочів віком 18 та 19 років та їх 17-річний спільник – львів’янин.

За даними слідства, зловмисники ретельно спланували вбивства – вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці Золочівського району, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та бензин для спалювання тіл. Вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, підпалили та закопали.

Наразі досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, вбивство, смерть, поліція
В тему