29 Квітня 2020
Новини

Що відомо про смерть українців, яких знайшли в готелі Індонезії

Що відомо про смерть українців, яких знайшли в готелі Індонезії

Тіла українців, які померли в Індонезії, перевіряють на коронавірус.

Однак знайомі померлих вважають, що вони могли отруїтися місцевим алкоголем. Про це повідомили в посольстві України в Індонезії.

"Зараз тіла перебувають у лікарні. Взято аналізи на COVID-19, результати очікуються у неділю. У разі відсутності вірусу, буде проведено аутопсіюдля встановлення причини смерті. Поліція зареєструвала факт смерті, проводить заходи відповідно до законодавства. Посольство у контакті з поліцією та лікарнею", — йдеться у повідомленні.

Знайомі, що перебували з українцями в готелі, повідомили, що померлим було 54 та 52 років. Вони не хворіли на коронавірус і померли, скоріш за все, через харчове отруєння. Ймовірно, причиною отруєння став неякісний місцевий алкоголь. Зазначається, що напередодні подружжя святкувало день народження сина, якому виповнилося 33 роки.

Проте точну причину з'ясує судова медична експертиза, яку проводитимуть вже наступного тижня.

Раніше повідомлялося, що в готелі в Індонезії знайшли тіла двох українців. Повідомлялося, що посольство України підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також організації репатріації померлих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, індонезія, смерть, українці
В тему