29 Квітня 2020
Новини

На Одещині чоловік намагався викрасти дитину

На Одещині чоловік намагався викрасти дитину

На Одещині 39-річний намагався викрасти 7-річну дівчинку.

Про інцидент поліцейським повідомили батьки потерпілої дівчинки.

Згідно з інформацією, 39-річний одесит навмисне приїхав в одне з віддалених сіл. Побачивши на вулиці дитину, чоловік запитав, де розташований магазин. Але дівчинка відмовилася показувати крамницю, сказавши, що батьки не дозволяють їй спілкуватися з незнайомцями. Після цього зловмисник заманив дівчинку в салон "Mercedes", зацікавивши її коробакими та іграшками.

Скориставшись тим, що зацікавлена дитина втратила пильність, він закрив її в салоні і почав від’їжджати. Однак, дівчинці вдалося вирватися з автівки і вона втекла.

Через те, що раніше підозрюваний перефарбував автомобіль канцелярською фарбою з білого у чорний колір, він намагався знайти у навколишніх селах, де змити фарбу. Зрештою він опинився на території Миколаївської області, де повернув машині її початковий вигляд, і поїхав у напрямку Одеси.  

Затримали його біля села Першотравневе. Причину свого вчинку чоловік не пояснює. У нього вилучили речові докази, які доводять його причетність до злочину. Крім того, у мобільних телефонах чоловік виявили фото та відео порнографічного змісту за участю дітей.

За вказаним фактом розпочато провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Разом з тим, того ж дня до Березівського відділення поліції з аналогічною заявою звернулися батьки ще однієї малолітньої. Наразі причетність чоловіка до цього правопорушення перевіряється.   

Нагадаємо, близько 150 немовлят, народжених сурогатними матерями, було вивезено з України до Китаю з підробними документами. До організації схеми були причетні керівники однієї зі столичних клінік.

Викрадення дитини в <a href=
Викрадення дитини в <a href=
Викрадення дитини в <a href=
Викрадення дитини в <a href=

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, поліція, кримінал
В тему