23 Квітня 2020
Новини

Нічого не планувати та ставитись розважливо до грошей, - астролог

Нічого не планувати  та ставитись розважливо до грошей, - астролог

Про те, що нас чекає під час  «уранічного» Молодика, розповіла практикуючий астролог Маріанна Малина.

«У нас Молодик і новий місячний прогноз! Ви, звичайно пам’ятаєте, що в саме в Молодик закладається новий місячний ритм і аналізуючи цей день, можна побачити паростки майбутнього. Нагадую, "місячний місяць" триває від цього молодика - до наступного молодика, тому вираз "цей місяць" я вживаю саме в цьому значенні.

Одразу зазначу, що помріяти та розписати плани на цей місяць буде дуже проблематично.

Справа в тому, що нинішній Молодик знаходиться в з’єднані з Ураном, планетою, яка геть не годиться для планування.

Нагадую – Уран пов’язаний з несподіванками, непередбачуваними подіями та революціями.

Уран також відповідає за нові віяння, бо тісно пов’язаний з майбутнім. Тому, коли на нас впливає Уран – планувати щось марна справа, бо все одно буде все не так як планувалося і хотілося. Краще просто віддатися потоку і не сперечатися з долею.

Цей Молодик відбудеться в зодіакальному знаку Тільця, який традиційно пов’язаний з цінностями, матеріальним світом, та відповідно, з грошима.

Тож «сюрпризи», уранічні несподіванки, будуть пов’язані саме з цими сферами. Можливі коливання курсу валют та несподіванки в інших сферах, які здавалися непорушними та стабільними. Можливі різного роду спекуляції. Венера якраз знаходиться в квадратурі до Нептуну. Тому до фінансових операцій треба ставитися розважливо і не діяти під впливом емоцій, особливо емоції страху. Знайте, що аферисти зараз активізуються.

У багатьох буде відчуття, що земля трохи «хитається під ногами». На допомогу прийде вміння нестандартно мислити та вміння пристосовуватися до ситуації, яка міняється.

Тут головне – не триматися за старе, за те, що вже віджило своє і більше не працює. Варто створювати нове, освоювати незвичне, відпрацьовувати нові навички, знайомитися з новими технологіями. Зробіть те, чого ви не робили, навчиться чомусь новому – і це стане ключем успіху на наступний місяць.

Особливо це стосується тих, хто народився під сузір’ями фіксованого хреста, а саме під зодіакальними знаками Тільця, Скорпіона, Лева та Водолія. А також Козерогів, в знаку якого все ще «товчуться» повільні планети, але це стосується тих Козерогів, які народилися в останній декаді знаку.

Багато чого в цьому місяці буде залежати від особистості, сили власного духу та від віри в себе. Не піддавайтеся тривогам, не чіпляйтеся за звичне – світ все одно змінюється, хочете ви цього чи ні.

В цьому місяці також слід бути обережним з електрикою, вогнем та вибуховими речовинами. Можливі також різного роду аварії, то ж за кермом теж варто бути обережнішими. Особливо тим, хто народився в першій декаді Тільця та Водолія, або в кого в перших градусах цих знаків є планети.

В цьому місяці можливі також протистояння між владою та широкими масами. Не скажу, що це обов’язково революції, але владі у всьому світі буде нелегко, бо підтримка та довіра – падає.

Уран, коли активний, спонукає людей до революційних настроїв. В гороскопі України ситуація ще більш-менш, тому, такі настрої скоріше виллються в інформаційну війну. Можливий витік інформації, яка буде компрометувати владу. Багато людей буквально «прозріє». І це, звичайно, похитне стабільність.

Взагалі, цей місяць буде сильно пов’язаний з інформацією та вмінням орієнтуватися в її бурних потоках. Успіх цього місяця прийде до розумних, чесних та сміливих.

Є велика вірогідність, що критична ситуація, що пов’язана з вірусом у світі піде на спад і карантинні заходи у нас трохи пом’якшаться. Вже не має вказівок на таку жорстку ізоляцію, яка була в карті Молодика минулого місяця.

Але не забуваємо, що Україна зараз переживає повернення Сатурну, то ж випробовування для нас ще не скінчилися й захоплять ще й наступні два місяці. Але, звичайно, це можуть бути зовсім інші випробовування, а не такі, як були.

Нагадую, що роль особистості в цьому місяці надзвичайно велика. Успіх буде залежати від вашої гнучкості та вміння не триматися за звичне».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прогноз астрологів, Таблоїд
В тему