21 Квітня 2020
Новини

В Україні до кінця квітня – сніг і заморозки

В Україні до кінця квітня – сніг і заморозки

В Україні до кінця квітня погода буде дивувати сюрпризами, досить часто не надто приємними. Вона буде нестабільною, очікують навіть сніг.

Про це OBOZREVATEL розповів синоптик Укргідрометцентру Роман Мурмило. "У другій половині квітня у нас дуже складна погода. Буде прохолодно, вночі можливі заморозки, а вдень температура становитиме +10 градусів, іноді +15", – сказав Мурмило.

Синоптик стверджує, що така погода в квітні в рамках норми й трохи нижче. "Для людей холодно, але, за кліматичними нормами, температура зовсім незначно менша", – підкреслив він.

Обіцяють дощ зі снігом

Є ймовірність, що в дні, що залишилися, випаде навіть мокрий сніг. Але, за словами Мурмила, він не створюватиме стійкого покриву, а буде відразу танути. І це теж характерно для квітня.

Також місцями пройдуть дощі, але вони будуть невеликими.

Але все-таки вже весна

Згідно з прогнозом сайту Gismeteo, до кінця місяця в Києві обіцяють температуру +11...+18 та невеликі дощі.

Як раніше повідомлялося, погода в Україні на початку тижня, з 20 квітня, істотно погіршиться – очікуються сильні нічні заморозки в повітрі та на ґрунті. Водночас ближче до кінця тижня умови покращаться – вже в п'ятницю, 24 квітня, в декількох областях прогнозується до +19.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прогноз погоди
В тему