6 Квітня 2020
Новини

На Волині у заміському будинку згорів чоловік

На Волині у заміському будинку згорів чоловік

В Іваничівському районі на Волині в дачному будинку, який горів, виявили тіло чоловіка.

Про це у коментарі ІА Волинські новини повідомила речниця ДСНС у Волинській обасті Ірина Варварук.

3 квітня в селі Литовеж Іваничівського району на дачному масиві «Прикордонник» сталася пожежа в житловій кімнаті дачного будиночку. Вогонь знищив 24 метри покрівлі перекриття будівлі, речі домашнього вжитку та пошкодив внутрішнє облицювання стін.

На місці пожежі виявили тіло чоловіка, власника дачного будиночка, пенсіонера 1960 року народження, який проживав у Нововолинську. На місце події виїжджали дві пожежних машини. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

У період з 30 березня по 5 квітня підрозділами пожежно-рятувальної служби області здійснено 117 виїздів на гасіння пожеж (з них 65 на гасіння пожеж трав’яного настилу та 8 загорань торфу), 3 виїзди на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Унаслідок пожеж 1 людина загинула та 1 людина травмована, повідомляють у пресслужбі рятувальників Волині. 1 людину врятували на воді, ще одну – в ДТП.

За тиждень працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 30 вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн. Знешкодження проводилося в Турійському, Шацькому, Рожищенському, Локачинському та Луцькому районах.

Загалом в області з початку року саперами ДСНС знищено 180 застарілих вибухонебезпечних предметів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, пожежа, смерть, Надзвичайні події
В тему