5 Квітня 2020
Новини

На Донбасі бойовики зазнали втрат: двох ліквідовано, одного – поранено

На Донбасі бойовики зазнали втрат: двох ліквідовано, одного – поранено

На Донбасі бойовки РФ 14 разів обстріляли позиції ООС. Втрат серед українських захисників немає. А ось згідно з даними розвідки, наші воїни  ліквідували двох російських окупантів, ще одного – поранили.

 Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, противник застосовував заборонені до розміщення біля лінії розмежування міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

 Завдяки ефективному використанню чергових вогневих засобів українським захисникам вдалось вчасно і результативно відреагувати на всі ворожі провокації. Окупанти 4 квітня обстріляли зі станкових протитанкових гранатометів житловий сектор селища Верхньоторецьке. В результаті розриву гранати отримала осколкове поранення в ногу місцева мешканка, яку було госпіталізовано.

За даними розвідки, 4 квітня українські бійці ліквідували двох російських окупантів, ще одного – поранили. Також українські військовослужбовці учора прицільним вогнем знищили ворожий безпілотник та станковий протитанковий гранатомет.

5 квітня по опівночі російські окупаційні війська з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі обстріляли наші позиції біля Кам’янки в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". 

За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, донбас, оос
В тему

Останні матеріали