2 Квітня 2020
Новини

Залишила дочку і ночує на роботі: як у Дніпрі медсестра рятує хворих на коронавірус

Залишила дочку і ночує на роботі: як у Дніпрі медсестра рятує хворих на коронавірус

Молодша медсестра Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова, 39-річна Неля, щоб дістатися на роботу змушена щодня долати нелегкий шлях.

Не маючи впевненості в тому, що вона зможе потрапити додому, жінка ночує просто на роботі, залишивши дочку на бабусю, розповів на сторінці в Facebook головний лікар закладу Сергій Риженко.

"Її висаджували з службового вагона потяга, не брали маршрутки. Вона залишається після роботи у вільній палаті відділення, боячись повторити страшний шлях назад додому. Їсть суп, який привезла в півлітровій баночці з двома шматочками хліба, не боячись за своє життя, рахуючи копійки", – поділився Риженко.

Як підсумував головний лікар, в умовах епідемії саме медики виявили ту людяність і самовідданість, якої не вистачає багатьом людям.

"Епідемія коронавірусу показала, що ці люди справжні, а ті, які сидять на мільйонах, боячись придбати маску або шприц, вважають своє життя для суспільства набагато важливішим. Коронавірус зрівняв їх шанси на майбутнє. Без когось ми можемо і обійтися", – резюмував Риженко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, коронавірус, Лікарі, Надзвичайні події
В тему