1 Квітня 2020
Новини

Олена Зеленська знялася в телеуроці для п’ятикласників

Олена Зеленська знялася в телеуроці для п’ятикласників

Перша леді України Олена Зеленська знялася в телеуроці з української мови для п'ятикласників.

Зйомки відбувались в рамках національного проєкту "Всеукраїнська школа онлайн". Про це повідомляє офіційний портал Президента України.

Уроки стартують уже понеділок, 6 квітня. Проєкт має на меті надати доступ до освіти для всіх учнів середніх та старших класів на всій території країни.

В зйомках беруть участь українські знаменитості / фото: офіційний портал Президента України

Олена Зеленська також зазначила, що під час карантину важливо лишатись вдома та організувати якісне навчання.

Карантин – це необхідний захід для здоров’я та безпеки кожного з нас. І я ще раз прошу українців дотримуватися його правил та залишатися вдома. Але карантин – це не канікули, – зазначила Олена Зеленська.

Освітній проєкт, ініційований президентом України. Це відеоуроки, які щодня виходитимуть на українських телеканалах. Метою є надати доступ до якісної освіти українським школярам, які під час карантину не можуть відвідувати школи.

Зйомки уроків відбуватимуться у Новопечерській школі міста Києва. У відеозаняттях окрім 40 київських педагогів також беруть участь українські ведучі, музиканти, актори, тощо.

Переглянути відео із заняттями також можна буде на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та YouTube.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, школа, олена зеленська, карантин
В тему