31 Березня 2020
Новини

Черепно-мозкова травма і крововилив в очі: харків'янин жорстоко побив цуценя

Черепно-мозкова травма і крововилив в очі: харків'янин жорстоко побив цуценя
Фото ілюстративне

У Харкові працівник комунальної служби побачив, як чоловік побив 5-місячного спанієля.

Правоохоронці забрали у мучителя собаку. Ветеренари діагностували у цуценяти черепно-мозкову травму і крововилив в очі. Щодо чоловіка вирішують питання про порушення кримінального провадження. Про це повідомляє пресслужба Харківської міськради.

Працівник комунальної служби 30 березня став свідком того, як на балконі квартири чоловік бив цуценя по голові табуретом. Він викликав правоохоронців. Поліцейські встановили власника тварини. Ним виявився 36-річний чоловік.

На місце події викликали інспектора КП "Центр поводження з тваринами". Йому живодер розповів, що так "виховував" собаку, який грався і стрибнув на ліжко.

Чоловік написав відмову від собаки, а разом з ним попросив забрати у нього і двох котів та морську свинку. Аргументував це складним фінансовим становищем.

В охоронній агенції "Кратос" заявили, що чоловік був їхнім співробітником. Однак лише місяць, його звільнили за недотримання трудової дисципліни.

Так виглядає собака, якого побив чоловік / Телеграм МВС України

Малого спанієля госпіталізували у стаціонар ветеринарної клініки "Соціальний ВетЦентр".

Ветеринари зазначають, що 5-місячна тварина надійшла на лікування із закривавленою пащею і засохлими плямами крові на лапках і грудях. Господар вибив собаці щелепу і зуби. За зовнішніми ознаками, у цуценяти черепно-мозкова травма і крововилив в очі.

Вже 31 березня цуценя почувається краще, його стан стабілізувався, він їсть.

Собака почувається вже краще / Телеграм Харьков 1654

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, кримінал, знущання над тваринами
В тему