31 Травня 2019
Новини

«Рідкісна погань»: лучан шокувало відео із живодером, який забиває цуценят

«Рідкісна погань»: лучан шокувало відео із живодером, який забиває цуценят

З’явилося відео останнього резонансного випадку знущання над тваринами в обласному центрі Волині.

В соцмережі «залили» відео із камер спостереження, які зафіксували момент убивства чоловіком у Луцьку двох цуценят. Нагадаємо, днями цей випадок знущання над тваринами сколихнув місто, порушена кримінальна справа. І ось у Мережу виклали відеодоказ.

Запис жахливого інциденту, що стався в одному із гаражних кооперативів міста, оприлюднила  на своїй сторінці у Facebook користувачка під ніком Тетяна Середа. За її інформацією, чоловік забив до смерті двох щенят  поблизу гаражів на вулиці Наливайка. Причому цей чоловік, за твердженням авторки допису, жодного стосунку до вказаного гаражного кооперативу не має.

Раніше луцькі правоохоронці повідомили про затримання живодера, який забив двох цуциків. На місці події співробітники поліції встановили, що 57-річний лучанин завдавав двом цуценятам смертельних ударів металевою палицею. Від отриманих травм тварини загинули, їх вилучили. За цим фактом відомості слідчі уже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 299 Кримінального кодексу України. Йдеться про жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, луцьк
В тему