25 Березня 2020
Новини

«Часу не залишилося зовсім!» — Палиця розкритикував «млявий» уряд та закликав волинян гуртуватися

«Часу не залишилося зовсім!» — Палиця розкритикував «млявий» уряд та закликав волинян гуртуватися

Ігор Палиця, народний депутат від Луцька, закликав волинських владців та бізнесменів гуртуватися заради боротьби з коронавірусом.

24 березня він опублікував допис в Facebook, у якому розкритикував дії чинного Кабінету міністрів та анонсував облаштування в Луцьку приміщень на випадок переповнення волинських лікарень.

"Після безконтрольного повернення наших громадян з країн центральної та західної Європи на західній Україні останніми днями різко почала зростати кількість людей з ознаками пневмонії. З завтрашнього дня в місті Луцьку починається підготовка приміщень двох критих спортивних залів для можливого розміщення хворих середньої важкості. Ми розраховуємо закупити і обладнати додатково тисячу ліжок, окрім базових лікарень", - повідомив Ігор Палиця.

"На жаль, на сьогоднішній день керівництво Кабміну не хвилює нічого, пов’язаного з боротьбою з епідемією та змінами до бюджету по виділенню коштів для боротьби з коронавірусом! Ні одного законопроекту, в якому би ішла мова про виживання людей і економіки України, окрім диких намагань проштовхнути продаж землі, немає!"

"Я звертаюся до всіх керівників обласних і місцевих органів влади, до бізнесу, друзі, схоже, розраховувати ми можемо тільки на самих себе! Давайте гуртуватися в рішеннях, ділитися досвідом і робити все для спасіння України і українців! Часу не залишилося зовсім! І дай БОГ, щоб всі ці додаткові ліжка до закінчення пандемії простояли пустими, а люди залишилися не ураженими!" - додав Ігор Палиця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Політика, ігор палиця, коронавірус
В тему