23 Березня 2020
Новини

Заробітчани повертаються: в Україну за добу в'їхало понад 15 тисяч людей. У кого виявили коронавірус

Заробітчани повертаються: в Україну за добу в'їхало понад 15 тисяч людей. У кого виявили коронавірус

За минулу добу прикордонники оформили понад 15 тисяч українців на в’їзд, 13 тисяч з них – українські заробітчани з-за кордону.

Так, 23 березня планується оформлення евакуаційних поїздів з Латвії та Польщі, – повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Впродовж доби прикордонники та працівники санітарно-карантинних підрозділів провели опитування щодо стану здоров’я та виміри температури у більш ніж 15 тисяч осіб.

У пункті пропуску «Бориспіль» під час оформлення на приліт пасажирів одного з авіарейсів, громадянин України поскаржився на погане самопочуття. Усі служби діяли відповідно до алгоритму. Чоловіку провели експрес-тест, який показав позитивний результат та підтвердив захворювання на коронавірус. Хворого одразу доставили до інфекційного відділення лікарні.

Також сьогодні, 23 березня, прикордонники очікують два евакуаційні поїзди – з Польщі та Латвії. Оформлення потягу «Перемишль-Київ» будуть здійснювати у Львівській області прикордонники Мостиського загону, а потяг «Рига-Київ» оформлятимуть у Києві військовослужбовці окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, коронавірус, заробітчани
В тему