18 Березня 2020
Новини

Музикант Харчишин опублікував результати тесту на коронавірус

Музикант Харчишин опублікував результати тесту на коронавірус

Лідер гурту «Друга Ріка» співак Валерій Харчишин у лікарні зробив тест на коронавірус.

Артист зробив відповідні тести, які виявились негативними.

Про стан свого здоров'я Валерій Харчишин розповів на офіційній фейсбук-сторінці. Співак зізнався, що після поїздки в Італію відчув усі симптоми коронавірусу – сухий кашель, задишка, температура, високий тиск. Тому, не зволікаючи, Валерій Харчишин пройшов обстеження у Білоцерківській міській лікарні.

Сьогодні, 18 березня, співак оприлюднив результати другого тесту на коронавірус, який був негативним. Валерій Харчишин не хворий на COVID-19, однак має пневмонію, яку продовжить лікувати в Києві. 

"Після отримання мною другого тесту (ПЛР), що остаточно підтвердив відсутність вірусу COVID-19, мене було виписано для продовження лікування пневмонії у медустанові за місцем проживання. Я з радістю, але зі сльозою на вікні білої церкви, самостійно покинув інфекційне відділення у Білій Церкві", – зазначив Валерій Харчишин. 

Соліст гурту "Друга Ріка" додав, що, хоч змінив лікарняну палату, однак пейзаж з його вікна залишається подібним. Як і в Білій Церкві, під час лікування він має змогу милуватись церквою, розташованою навпроти шпиталю. 

Коли я прокинувся вранці в одній із приватних київських лікарень, я зрозумів, що церква нікуди не ділася, а стала жовтою!.. Таке дивне співпадіння з натяком не налякало, а навпаки переконало у думці, що все буде добре, – з гумором розповів він.

Нагадаємо, лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин опинився на карантині після того, як помандрував Італією.



Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, коронавірус, карантин, медицина
В тему