17 Березня 2020
Новини

«Наш двір ремонтують матеріалами другого сорту», — лучани з проспекту Молоді (фото)

«Наш двір ремонтують матеріалами другого сорту», — лучани з проспекту Молоді (фото)

У Луцьку мешканці будинків №17 та 17а на проспекті Соборності кажуть, що при ремонті їх двору використовують неякісні матеріали.

Про це вони повідомили редакції t1.ua 17 березня.

Зокрема, люди розповіли, що в лютому ПП "Ространс" розпочало ремонт їхнього двору і вони з ентузіазмом сприйняли цю новину.

"Ми готові терпіти тимчасові проблеми з порядком в дворі, часом самі прибираємо деяке сміття, але в нас викликає стурбування те, якими матеріали проводять ремонтні роботи. Особливо це стосується бордюрів, які є надщербленими, з тріщинами. А на деяких блоках з бордюрами стоять римська цифра 2. Це виходить, що це матеріали другого сорту", - кажуть лучани.

Вони надіслали фото матеріалів з тріщинами або пошкодженнями, які використали чи мають намір використати під час ремонту.

"Якщо ремонт буде робитися з таких матеріалів, то як довго воно були цілим?  Виходить що 10 мільйонів гривень з бюджету Луцьку витратять просто так і потім ще будуть шукати гроші на ремонт. Ми дуже просимо Луцьку міська раду втрутитися в цю ситуацію та проконтролювати якість робіт", - йдеться в зверненні мешканців Луцька.

Також вони просять звернути увагу, що роботи припинилися, але працівники залиши матеріали просто неба, не накрили або хоча б поскладали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, бюджет
В тему