12 Березня 2020
Новини

Пандемія коронавірусу: «Євробачення-2020» вирішили не переносити

Пандемія коронавірусу: «Євробачення-2020» вирішили не переносити

Міжнародний 65-ий пісенний конкурс "Євробачення", який відбудеться 12 травня у Роттердамі, вирішили не переносити через загрозу поширення коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що, ймовірно, "Євробачення" все ж таки відбудеться, але в порожньому залі в прямому ефірі, або кожен з представників-вокалістів виступить у своїй країні по відеозв’язку, - пише 24 канал.

Втім вже сьогодні на офіційній сторінці "Євробачення" в інстаграмі з’явився допис, у якому зазначається, що пісенний конкурс пройде у звичному режимі без жодних змін.

Зауважимо, що у Нідерландах, де відбудеться "Євробачення", станом на 10 березня зафіксовано 321 випадок зараження коронавірусом, смертельних випадків немає.

Проведення "Євробачення" є доволі ризикованим рішенням, позаяк там збираються десятки тисяч людей, а через масове скупчення людей є велика загроза ще більше поширити коронавірус.

Зауважимо, що у світі різні держави намагаються ізолюватися, аби запобігти розповсюдженню хвороби на власній території. Станом на 9 березня 2020 року у світі зареєстровано 119 132 підтверджених випадків зараження, із них 4 284 – завершилися летально. Одужало вже 65 766 осіб. В Україні підтверджено один випадок захворювання на COVID-19, спричинений новим коронавірусом. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: євробачення, коронавірус, Світ
В тему