12 Березня 2020
Новини

Дитячий день народження зі знижкою 20%

Дитячий день народження зі знижкою 20%

Щасливе святкування для малюка і вигідне - для його батьків. Це про дитяче кафе “Чорничне”, що на другому поверсі РЦ “Промінь”.

Тут свято щодня, адже малечі в цьому місці надзвичайно подобається: смачно, затишно, багато простору, справжня країна чудес.

В дитячому кафе “Чорничне” завжди готують з любов’ю. Посмішки малечі - найбільша плата за майстерність кухарів. Вся команда створює смаколики, враховуючи смаки і потреби малят. Дякуючи першому, жодна крихта не залишається на тарілці, а друге радує батьків, адже частенько саме тут стає значно легше нагодувати малюка корисними овочами та іншими продуктами.

До Дня народження кожна сім’я підбирає меню самостійно, попередньо його складає разом з адміністратором і чекає святкового дня. Турбуватися не доведеться більше ні про що. За бажанням розваги, аніматори та інші елементи програми можуть бути забезпечені дитячим розважальним центром “Смугастий Носоріг”.

Кожен святковий банкет завжди закінчується посмішками. В подарунок батьки отримують приємні знижки: 20% на все меню і 50% на розваги (зону для крихіток або лабіринт) в ДРЦ “Смугастий Носоріг”.

Щоб дізнатися деталі, телефонуйте: 066 770 07 58

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, день народження, Промінь, луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали