4 Березня 2020
Новини

На Волині мало не згоріла жінка

На Волині мало не згоріла жінка

3 березня о 17:29 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в цегляному будинку на вулиці Завальській у Любомлі.

За 4 хвилини до місця виклику прибули працівники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Про це інформує ДСНС Волині. 

З’ясувалося, що вогонь охопив кухонні меблі, а всередині задимленого приміщення перебуває 36-річна жінка, інвалід І групи з дитинства. У складі ланки газодимозахисної служби рятувальники вирушили у приміщення, віднайшли жінку, евакуювали її на свіже повітря.

О 17:40 пожежу локалізували, о 17:46 – ліквідували. Вогнем знищено кухонні тумби та витяжку. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок порушення правил технічної експлуатації електроплити врятованою.

Цього ж дня надвечір у селищі Ратне до рятувальників з проханням про допомогу звернулася мешканка райцентру й повідомила, що у квартирі на другому поверсі на вулиці Набережній зачинилася її однорічна дитина. Працівники 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини, які прибули за викликом, за допомогою висувної драбини потрапили у помешкання й відчинили двері зсередини. Тож, уже за декілька хвилин схвильована матір обіймала свою донечку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, пожежа
В тему

Останні матеріали