4 Березня 2020
Новини

23-річний львів’янин зарізав матір і тітку

23-річний львів’янин зарізав матір і тітку

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, причетного до вбивства своєї матері та тітки.

Так, 3 березня приблизно о 22:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що 58-річна львів’янка, мешканка одного з будинків на вулиці Науковій, декілька днів не виходить на зв'язок та не з’являється на роботу, - повідомляють у ГУНП у Львівській області.

На місце події приїхали правоохоронці. Отримавши дозвіл родичів, правоохоронці зайшли у квартиру та підвал, де виявили тіла двох жінок без ознак життя з численними ножовими пораненнями. Поліцейські встановили особи загиблих – ними виявились мешканки квартири віком 58 та 76 років.

«Також у помешканні поліцейські виявили 23-річного сина однієї із загиблих жінок. Друга жертва була його тіткою. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що саме він причетний до спричинення загиблим ножових поранень, які призвели до смерті. Знаряддя вбивства - ніж - з місця події вилучено», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, вбивство
В тему