4 Березня 2020
Новини

На Донбасі загинув український воїн

На Донбасі загинув український воїн

За добу 3 березня проросійські найманці на Донбасі 7 разів порушували режим тиші.

Традиційно окупанти обстрілювали українські позиції з забороненої "Мінськом" зброї.

За інформацією пресцентрі Об’єднаних сил, найгарячіше було в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Тут зафіксували шість обстрілів.

Де окупанти обстрілювали українські позиції
  • Чотири рази неподалік Широкиного – з мінометів калібру 82 міліметри бойовики випустили 25 мін, а також вели вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.
  • Неподалік Зайцевого – з підствольного гранатомету;
  • Поруч із Лебединським – з міномету калібру 82 міліметри було випущено 8 мін, бойовики здійснили обстріли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Крім того, один обстріл було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Сталося це поблизу Луганського. Тут окупанти били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На жаль, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і ще п’ятеро наших захисники зазнали поранень. Щодо поточної доби, то проросійські окупаційні війська вогневу активність не проявляли. Втрат немає.

Упродовж доби 2 березня окупанти 13 разів порушували режим припинення вогню. Унаслідок обстрілів 2 українських військових зазнали поранень, а ще 3 – бойових уражень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, оос, донбас, загибель
В тему