2 Березня 2020
Новини

Полякова розповіла, як її перевіряли на коронавірус (відео)

Полякова розповіла, як її перевіряли на коронавірус (відео)

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка днями літала до Парижу, розповіла, як проходила медконтроль в українському аеропорту.

Так, у своєму Instagram, виконавиця записала відеозвернення до шанувальників стосовно захворюваності на коронавірус. Зірка розповіла, що по прильоту до України в аеропорту пасажирів зустріли медики. Вони поміряли усім пасажирам температуру і лише після цього їх випустили з літака.

"Чому така страшна паніка з цього приводу, що ми знаємо про це? Хочу сказати, що коронавірус не такий страшний, як ми можемо дізнатися зі ЗМІ та соцмереж, тому що від звичайного грипу люди точно так само гинуть, від ускладнень і практично в таких кількостях, тому не варто панікувати, потрібно просто застерігатися та оберігатися", - заявила знаменитість.

Крім того, виконавиця порадила фанам носити із собою маски, уникати місць великого скупчення народу та ретельно мити руки.

"Вірус не літає на великі відстані - ви можете заразитися, тільки якщо на вас чхнути. Він живе на поверхні не більш трьох годин, тому від нього необхідно охоронятися точно так, як від будь-якої іншої вірусної інфекції, яка теж дає ускладнення, від якої теж вмирають люди. Тому читайте про це, бо те, як ми зустрічали своїх співвітчизників під Полтавою, закидаючи їх камінням - це дикість, це кам'яний вік", – наголосила співачка.

Оля Полякова
Оля Полякова
instagram.com/polyakovamusic

Також Оля Полякова закликала юзерів не панікувати та залишатися людьми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Таблоїд, коронавірус, оля полякова
В тему